Welkom op de site van Hondentrimsalon Scissors

TrimsalonDe leukste trimsalon voor honden is gevestigd in het prachtige dorp Schipluiden in de gemeente Middendelfland.We zijn Rijksgediplomeerd op het gebied van hondentoiletteren. Het is heel belangrijk dat de honden zich in de trimsalon prettig voelen en goed verzorgd de deur uitgaan.
We gebruiken Pet Silk shampoo voor een goede schone en verzorgende vacht. En een hebben een water ontharder in de trimsalon. Tevens hebben we ook voor de hete zomerdagen een airco in de trimsalon. en er zijn ook camera’s aanwezig om u hond(en) in de gaten te houden als ze in de tuin aan het spelen zijn.

Trimsalon-1Alle hondeneigenaren worden zo goed mogelijk voorgelicht over de verzorging van hun hond. Ook honden die periodiek erg verharen kunnen in de trimsalon terecht. Ze knappen enorm op van een bezoek aan de trimsalon en het scheelt heel veel los haar in uw huis.

Veel huid- en vachtproblemen zijn op te lossen of te voorkomen door regelmatig een gediplomeerde trimmer/trimster te bezoeken. Ook oren, tanden, nagels en anaalklieren worden bij elk bezoek gecontroleerd.

Door regelmatig vakdagen te bezoeken en workshops te volgen houden wij de vakkennis up to date. Dit in combinatie met veel liefde voor de hond en praktijkervaring, is een garantie voor een goede vachtverzorging.